Боевой Отряд Юнуса Халеса

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Боевой Отряд Юнуса Халеса » Мероприятия » Образование


Образование

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Как дать ребёнку самое лучшее ?

2

Чтобы наш ребёнок получил лучшее образование, мы решили отдать его учиться в лучшую частную физико-математическую школу в Киеве https://www.basis.kiev.ua/news/tpost/xx … chn-shkoli  . Я вижу, насколько ему нравится там учится и какими серьёзными и фундаментальными знаниями он обладает.

3

У сина наступного року ДПА, щоб не перейматись вирішили добре підготуватись, але в нас дружиною не так багато часу з ним займатись. Знайшли дуже крутий сайт, який займається підготовкою до ДПА  Зайняття онлайн, записались на пробне зайняття, й сину дуже сподобалося) Рекомендую!

4

Займаючись із дитиною перед школою, окрім музики читайте - Завдання на літо після 1 класу https://childdevelop.com.ua/programs/1grade/5/ зошит із завданнями, які допоможуть дитині цікаво та якісно підготуватися до переходу в 2-й клас. Дуже корисні завдання...

5

Підготовка до Державної підсумкової атестації (ДПА) є важливим етапом для досягнення успіху у вашому навчанні. Ось кілька кроків, які можна виконати для ефективної підготовки до ДПА:

Ознайомлення з вимогами: Погляньте на документи та вимоги, що стосуються ДПА. Розберіться, які предмети або теми будуть оцінюватися та якими будуть формати тестів або завдань.    Найкращі репетитори на сайті «Легко в учебе»    Підготовка до ДПА з математики (9 клас)

6

Складіть розклад підготовки, враховуючи доступний час та обсяг матеріалу, який потрібно вивчити. Розподіліть час раціонально між різними предметами та темами.

Огляд матеріалу: Перегляньте матеріал, що був вивчений протягом навчального року. Перечитайте підручники, нотатки, робочі зошити та інші джерела інформації, щоб освіжити свої знання.   Найкращі репетитори на сайті «Помощь студенту   ДПА історія


Вы здесь » Боевой Отряд Юнуса Халеса » Мероприятия » Образование